Hozzávalók (2 adag):
4 db közepes pritaminpaprika
1 db közepes cukkini
10 dkg füstölt sonka
1 kis vöröshagyma
2 dl víz
1 tojás
só
őrölt feketebors
2-3 evőkanál olivaolaj
Töltelék: a megmosott, lereszelt cukkinit összekevertem a csíkokra vágott sonkával, apróra vágott hagymával, tojással és fűszereztem.
A megmosott pritaminpaprikáknak levágtam a tetejét (ezek még kelleni fognak), kicsumáztam. Megtöltöttem. Jénai tálba tettem a megtöltött paprikákat és mellé a "kalapokat", meglocsoltam olivaolajjal, kevés vizet raktam alá és addig sütöttem sütőben míg a paprikák héja el nem kezdett barnulni (körülbelül 20 perc). A "kalapok" hamarabb elkészülnek, ezeket vegyük ki ha már barnulgatmak és tálaláskor helyezzük rá a paprikákra.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése