2-féle ember létezik: aki imádja a lecsót és aki utálja. Én az első csoportba tartozom. IMÁDOM.
Hozzávalók:
1/2 kg édespaprika
2 nagy paradicsom
1 csípőspaprika
1 fej vöröshagyma
2 evőkanál olivaolaj. 1/2 dl víz
pirospaprika
só
A felkockázott hagymát az olajon megfonnyasztjuk (nem pirítjuk, azt nehéz megemészteni), megszórjuk pirospaprikával, jól elkeverjük és felöntjük vízzel. Hozzáadjuk a karikára vágott paprikákat és körülbelül 5 perc múlva a cikkekre vágott paradicsomokat is. Sózzuk és körülbelül 10 perc alatt kéz.
Tehetünk bele cukkinit, tököt. Megbolondíthatjuk füstölt szalonnával, házi kolbásszal.
Tehetünk bele a végén 2 felvert tojást.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése