Nem volt kedvem, energiám, időm, alapanyagom főzni ezért felbontottam az egyik télre befőzött paleo-lecsómat, azt hoztam ma ebédre. Belekóstoltam: nagyon jól sikerült, nagyon finom. Mintha friss lenne.
Eddig még sohasem tettem el lecsót télre. Még egy sikerélmény.
Nem hergelek senkit a recept leírásával, majd nyáron megírom amikor újra paprika- és paradicsom-szezon lesz.
Légy szíves, hergelj a recepttel! :-)
VálaszTörlésMost fogyott el a tavalyi lecsó, amit még nem paleósan tettünk el, viszont az átállás időszakában nagyon jó volt, mikor nem volt ötlet, mi legyen az ebéd. Gondolom, olaj helyett zsírral teszed el, de mi az, amitől paleósabb lesz? Idén már így szeretném eltenni.
Kedves Pili!
VálaszTörlésOlivaolajat használtam.
:)
Üdv,
Andrea