2011. február 4., péntek

Hűtő tartalma és egyebek

Ma reggel kinyitottam a hűtőmet és szokatlan képet festett: majdhogynem üres. Jelenlegi tartalma: Egy húslevessel (persze tészta nélkül) teli lábas, egy kis műanyag edényben szezámkrém, tojás és egy kis darab füstölt trapistasajt. Furcsa ez a látvány, de az igazat megvallva nincs is másra szükségem. Természetesen van otthon zöldség, gyümölcs, saját sütésű paleo-kenyér és alapanyagok a kenyér- és muffin-sütéshez. Ennyi...
Korábban mindig nagyobb készleteket tartottam otthon, de kezdek rájönni, hogy ez fölösleges.

Tegnap megkínáltak egy csészer teával és cukrot kínáltak mellé. Kezdek rutinos paleo lenni, tartok édesítőtablettát a táskámban így megmenekültem a cukortól. Ezenkívűl van nálam egy kis zacskó mogyoró is, hátha olyan helyen tör rám az éhség, ahol nincs lehetőség paleo ételre. De be kell hogy valljam, hogy 2 hete mióta paleozom, nem tört rám hírtelen éhség. :))

Ami még furcsa, hogy nem vagyok 'kívánós'. Megtervezem mit eszem, előre elkészítem és minden nagyon jólesik, nem vágyakozom más után. Igaz nekem annyiben könnyű dolgom van, hogy mindig is utáltam a tésztát, tarhonyát, nokedlit és egyebeket. Viszont imádtam a fehér kenyeret és a burgonyát.

Print Friendly and PDF

2 megjegyzés:

  1. Hehe, a zacskó mogyoró/mandula nálam is mindig figyel a táskában.. :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon helyes. :) Nálam most épp egy zacsi tökmag van.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...