2011. augusztus 7., vasárnap

Répás-zöldhagymás ragu

Hozzávalók:

0,5 kg sertéshús (én sertésdagadóból készítem)
5 dkg kockázott füstölt szalonna
2 db sárgarépa
1 db fehérrépa
1 vöröshagyma
2 szál zöldhagyma
3 gerezd fokhagyma
1 dl víz
bors

Egy serpenyőben megpirítom a szalonnát, hozzáadom a hagymát. Amikor a hagyma kicsit megfonnyadt hozzáadom a húst.  Felöntöm egy kis vízzel és körülbelül 10 percet főzöm. Hozzáadom  a zöldségeket és fűszereket és még 30 percet főzöm. Mivel tele van zöldséggel, ez egyfajta egytálétel, nem eszem köretet hozzá.



Print Friendly and PDF

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...