2012. december 11., kedd

Eating out ~ Nem otthon evés

Keveset vagyok otthon, nincs időm főzni (sok munka, torna, Karácsonyi ajándékok beszerzése és még rengeteg (még annál is több) egyéb elintéznivaló. Készleteim (mélyhűtőbe elrakott ételek, télire eltett lecsó, stb.) idáig voltak elegendőek, szóval a hét további részének étkezéseit (ebéd) kifőzdékből kell megoldanom és persze paleosan. Majd beszámolok róla hogy sikerült (mit ettem, hol, és mennyire mentem az agyára a kiszolgáló személyzetnek a "válogatásommal" és összetevőkre vonatkozó kérdéseimmel). Vicces lesz.

Print Friendly and PDF

1 megjegyzés:

  1. Eddig sima ügy:
    1. nap ebéd: 2 db grillcsirke-comb (kicsik) egy szupermarket grillpultjából + nyers saláta -maradt még 1 adag előző napokról(Betyár saláta mix: lila káposzta, jégsaláta és sárgarépa csíkok). Olcsó, finom, laktató.
    2. nap ebéd: kifőzdében. Elég nagy választék volt. Sült sertéstarját és salátát ettem (retek, póréhagyma, fejessaláta, paprika, madársaláta majorannával és oregánóval megszórva - öntetet nem kértem rá). Iszonyú drága volt.Finom volt, de ennyit nem ért...

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...