2012. december 5., szerda

Nincs kísértés

Kísértés? Egyszerűen nincs. Semmi olyat nem kívánok ami nem paleo. Ez már szinte a kezdetektől így van, de még mindig rácsodálkozok. Legfrissebb eset:
Business meeting-ünk volt. Mindenhol nasi a tárgyalóasztalon (pilóta keksz, és régi nagy kedvencem a vaníliás karika). Mindenki lecsapott a finomságokra, de nekem a szemem se rebbent, nem kívántam, nem éreztem hogy hű de ennék belőle, nem esett rosszul hogy a többiek vígan majszolják.



Print Friendly and PDF

3 megjegyzés:

  1. Szia, bocs, hoyg ide írom, de nem találtam más helyet ahol üzenni lehet, ezeket az ellentmondásokat találtam, amik javításra szorulnak, amúgy tök jó az oldal, "csemegézgetek" róla!!!!! :) Grat!!!

    Hasznos infók fülnél:
    "Zab: Magas a GI-je (Glikémiás Indexe), azaz gyorsan felszívódó szénhidrát és hízlal"


    Nem paleolit fülnél:
    "Gabonák (kivéve a zab, mert nem tartalmaz glutént és alacsony a Glikémiás Indexe (GI)."

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm az észrevételt.
      A zab a többi gabonához képest alacsonyabb Glikémiás Indexű, de a paleolit élelmiszerekhez képes magas a GI-je. Át fogom javítani hogy egyértelmű legyen.

      Örülök hogy tetszik a blog és a receptek. Jó főzőcskézést!

      Törlés
  2. De jó Neked! Én bizony néha megkívánok nem paleós ételt. Főleg, ha előttem eszik. De van, hogy csak úgy belekúszik a számba egy régi íz, és akkor kezdődik az agyalás, hogy mit ehetnék helyette, ami hasonlít, de mégis paleó:)))
    A nem paleós kajákat meg szagolgatni szoktam. És az jól esik:)))

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...