2013. január 18., péntek

Töltött kínai kel levél

Hozzávalók:
1 fej kínai kel + víz a megfőzéséhez
0,5 kg hús (sertéstarját használtam)
1 fej vöröshagyma
2 tojás
2 gerezd fokhagyma
majoranna
őrölt feketebors


A kínai kelt megmostam. Egészben, enyhén sós vízben megfőztem. Levagdostam a leveleket, egyenként megtöltöttem őket húsos töltelékkel és felgöngyöltem őket.
Töltelék:
A húst, hagymát, fokhagymát ledaráltam, hozzáadtam a tojást és a fűszereket, jól összekevertem.

A megmaradt kisebb levélkéket jénai tálba raktam, ráhelyeztem a megtöltött levélkéket és sútőben körülbelül 35 percig sütöttem.

Print Friendly and PDF

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...