Üdvözöllek a Blogomon! Ebben a blogban a paleolit (glutén-, keményítő-, laktóz- és cukor-mentes) táplálkozásommal kapcsolatos tapasztalataimat, élményeimet és receptjeimet szeretném megosztani.
2015. december 29., kedd
Tatár beefsteak
Aki rendszeresen olvassa blogomat biztosan észrevette hogy nem szoktam nyers húst vagy nyers tojást tartalmazó ételeket készíteni és közzétenni. Íme egy kivétel - amelyet csak kb 4-5 évente készítek - a Tatár beefsteak. Számtalan módja van az elkészítésének. Én nem raktam bele mustárt.
Hozzávalók (kb. 3 adag):
30 dkg marhabélszín
1 fej vöröshagyma
1 tojás sárgája
2 teáskanál pirospaprika
só
őrölt feketebors
A marhahúst ledaráltam, hozzáadtam a tojássárgáját, a felaprított hagymát és a fűszereket. Összekevertem. Egy órára hűtőbe raktam hogy összeérjenek az ízek.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése