2011. március 18., péntek

Panír

Nem sikerült a paleo-paníros rántott halam. Zabkorpát tojással összekevertem. Ebbe a masszába mártottam bele  halat, ami nem tapadt rá. :(( Olivaolajban próbáltam kisütni, de egy szelet után feladtam mert az a kis panír ami rajta volt elkezdett leégni.
Inkább natúr megsütöttem. Így is finom volt, de nem adom fel, még próbálkozni fogok a panírozással.

Print Friendly and PDF

2 megjegyzés:

  1. Nem kell a tojást összekeverni a zabkorpával,Tojásba mártás után a zabkorpába és jól rányomogatni.Én mindenféle hust igy rántok ki.Ha vastagabb bundát akarsz akkor mégegyszer bele kell mártani a tojásba,utánna a zabkorpába.
    Próbáld ki.

    VálaszTörlés
  2. Szia! Köszönöm a jótanácsot. Igen,most már én is tudom, a bejegyzés óta már sokféle panírt kipróbáltam tojás-paleoliszt vagy korpa-tojás-paleoliszt vagy korpa módon: zabkorpásat, kókuszliszteset, mandulaliszteset, szezámmagosat és mind nagyon jól sikerültek.
    Andrea

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...