2011. május 4., szerda

Lecsós Omlett

Hozzávalók
1 kis fej vöröshagyma
1 paradicsom
2 paprika
1 csík bacon vagy sonka
3 tojás
1 evőkanál olivaolaj


A bacont megpirítom, hozzáadom az összevágott hagymát (én saját termesztésű újhagymát is dobtam rá), megfonnyasztom, de nem pirítom meg teljesen.
Hozzáadom a feldarabolt paradicsomot, paprikát, sózom. Körülbelül 8-10 perc alatt kész is van.
Egy serpenyőben (én Tefal-os palacsintasütőben készítem, így tuti nem ragad le) felmelegítem az olajat és ráöntöm e felvert tojásokat. Nem keverem, megsütöm mindkét oldalát, mint egy palacsintát.
Lehúzom a tűzhelyről,ráöntöm a lecsót és félbehajtom a tojás-omlettet.

Print Friendly and PDF

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...