2011. június 28., kedd

Töltött karalábé

Hozzávalók:
4 közepes karalábé
30dkg sertéscomb
2 tojás
10 dkg sajt
1 kis fej hagyma
2 gerezd fokhagyma
1 evőkanál pirospaprika

bors
A karalábékat meghámozom és sós vízben megfőzöm.
Ne legyen teljesen puha mert még sütni fogjuk.
Félbevágom a karalábékat, kis lyukat vájok a közepükbe és megtöltöm őket a húsos töltelékkel.

A töltelék ugyanaz mint az egyik fasirt receptem:
A húst, hagymát, fokhagymát ledarálom. Hozzákeverem a tojásokat, fűszereket.

A megtöltött karalábékat tepsibe teszem, körülbelül 1 dl vizet teszek alá és 20 percet sütöm.
Sajttal megszórom és addig sütöm míg a sajt pirulni nem kezd.

Print Friendly and PDF

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...