Hozzávalók:
4 közepes karalábé
30dkg sertéscomb
2 tojás
10 dkg sajt
1 kis fej hagyma
2 gerezd fokhagyma
1 evőkanál pirospaprika
só
bors
A karalábékat meghámozom és sós vízben megfőzöm.
Ne legyen teljesen puha mert még sütni fogjuk.
Félbevágom a karalábékat, kis lyukat vájok a közepükbe és megtöltöm őket a húsos töltelékkel.
A töltelék ugyanaz mint az egyik fasirt receptem:
A húst, hagymát, fokhagymát ledarálom. Hozzákeverem a tojásokat, fűszereket.
A megtöltött karalábékat tepsibe teszem, körülbelül 1 dl vizet teszek alá és 20 percet sütöm.
Sajttal megszórom és addig sütöm míg a sajt pirulni nem kezd.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése