2011. szeptember 5., hétfő

Osztálytalálkozó

Hétvégén osztálytalálkozónk volt. Egy étterembe lett szervezve és semmi beleszólásunk nem volt a menübe, több-személyes tálak voltak előre megrendelve. A tálakon rántott húsok, rántott sajt, sült máj, sajtos- paradicsomos roston csirkemell, sült krumpli és rizs volt, mellé káposztasaláta és csemege uborka.
Ezek közül csak a máj, a sajtos-paradicsomos csirke és a savanyúságok paleok. Májat nem kívántam, a savanyúságtól görcsöl a hasam, így maradt a sajtos paradicsomos csirke és barátok szereztek nekem nyers uborkaszeleteket amik a tálakon dekorációként voltak. Ettem még egy szelet sajttal-sonkával töltött rántott húst és egy rántott sajtot. Ezek sajnos nem paleok a prézlijükben lévő liszttől és zsemlemorzsától és az olajtól amiben sütik őket.
Az osztálytalálkozó nagyon jó hangulatban telt, sokan eljöttek, bár meglepődtem hogy alig hozott valaki képet a családjáról kisgyerekéről "nincs nekem időm képeket keresgélni", elfelejtettem", "nem gondoltam rá hogy hozzak" és ilyen kifogásokkal. Furcsák...
Heten az osztályból folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, rendszeresen találkozunk, figyelemmel kísérjük egymás életét, jóbarátok vagyunk. A gimnáziumi évek jól összekovácsoltak minket. :)

                                         Heni, Én, Timi - Most


    Heni, Én Timi - Réges-régen a suli előtti téren. Még a digitális fényképezés előtt. Be kellett scannelnem a papírképet! :)

Print Friendly and PDF

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...