2011. szeptember 1., csütörtök

Tepsis zöldséges csirkecomb

Hozzávalók:
4 csirkecomb
3 cukkini
2 paprika
2 paradicsom
2 hagyma
4-5 gerezd fokhagyma

bors
őrölt chilipaprika
kevés víz

A csirkecombokat tepsibe rakom, megsózom, kevés vizet teszek alá.
Körülbelül 20 percet sütöm és ráöntöm a megmosott, felkockázott zöldségeket, megfűszerezem.
20 percig sütöm, majd szűrőkanállal (elég sok vizet ereszt a zöldség) leszedem róla a zöldségeket. További 10-15 percig sütöm a húst amíg el nem fő a lé és jó piros, ropogós nem lesz a csirkecombok teteje.
A sült zöldségekkel együtt tálalom.
Mire lefényképeztem, addigra már leettem a finom, ropógós bőrét. :)

Még egyszer elkészítettem, és sikerült lefényképezni, mielőtt megdézsmáltam volna. :)

Print Friendly and PDF

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...