2012. január 2., hétfő

Fokhagymás rák sült zöldségekkel

Sokat agyaltam hogy mi legyen a szilveszteri menü. Virsli nem (elolvastam miket tesznek bele), lencse nem (lektint tartalmaz), töltött káposzta nem (fáj tőle a hasam).
Valami különlegeset akartam: Fokhagymás rákot készítettem sült zöldségekkel.

Hozzávalók:
1 csomag (250 g) mélyhűtött mini garnéla rák
1 fej brokkoli
3 sárgarépa
5 dkg vaj
3 evőkanál olivaolaj
3 gerezd fokhagyma


A fokhagymát apró darabokra vágtam és megpirítottam a vajon. Hozzáadtam a kiolvasztott rákot és körülbelül 10 percig főztem. Egy másik serpenyőben olivaolajon megsütöttem/pároltam a zöldségeket és egybeforgattam a vajas-fokhanymás rákkal.

Print Friendly and PDF

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...