Üdvözöllek a Blogomon!
Ebben a blogban a paleolit (glutén-, keményítő-, laktóz- és cukor-mentes) táplálkozásommal kapcsolatos tapasztalataimat, élményeimet és receptjeimet szeretném megosztani.
Zabliszttel és napraforgómaggal készített paleo kenyerem nagyon finom, viszont zöld színű lett.
Úgy látszik a napraforgó nem tűri jól a sütést. Inkább nem osztanám meg ezt a receptet...
A paleovitalonis írták, hogy zöld lett a napraforgómagos kenyér. Ha jól emlékszem arról volt szó, hogy oxidálódik, és szőlőmaglisztet adtak hozzá. De vissza tudod keresni a hozzászólást ott.
A paleovitalonis írták, hogy zöld lett a napraforgómagos kenyér. Ha jól emlékszem arról volt szó, hogy oxidálódik, és szőlőmaglisztet adtak hozzá. De vissza tudod keresni a hozzászólást ott.
VálaszTörlésKöszönöm. Megnézem.
TörlésAndrea