2012. december 3., hétfő

Frankfurti leves

Hozzávalók:
1 kínai kel (a kelkáposztától fáj a hasam)
kb. 2 liter víz
1 nagy fej vöröshagyma
 2 dl paleo tejföl (1 marék kesudió+ 1 dl víz)
2-3 evőkanál olivaolaj
2 gerezd fokhagyma
majoranna


A feldarabolt hagymát megpirítottam az olivaolajon, felöntöttem vízzel, fűszereztem és beletettem a feldarabolt kínai kelt. Körülbelül negyed órát főztem.
Gyors paleo tejföl: 1 marék kesudiót kb 1 dl vízzel (apránként adagolva) összeturmixoltam, amíg tejföl állagú nem lett. (Nem ez a hivatalos verzió, de elfelejtettem előre beáztatni a kesudiót és így is finom lett.)
Hozzáadtam a leveshez a paleo tejfölt és az apróra vágott fokhagymát, megszórtam még egy kevés majorannával, felforraltam és kész. Nagyon finom. Olyan mint az "igazi".

Print Friendly and PDF

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...