2013. március 1., péntek

Karfiol "rizs"

Több blogon, fórumon olvastam már a karfiol rizsről. Többek között:
http://gittarawfood.blogspot.hu/2010/10/feher-rizs-karfiolbol.html
http://csipetfalat.blogspot.hu/2012/05/paleo-rizs.html
http://www.bionetti.hu/products/karfiol-rizs/
http://paleohedonistaknak.blogspot.hu/2013/02/karfiolrizs.html
http://nonstoppaleo.blogspot.hu/2012/05/azsiai-sult-rizs.html
Furdalta az oldalamat a kíváncsiság hogy milyen lehet. Szokás szerint minimalista megoldásra törekedtem: fél karfiol ledarál, fűszeres sertészsíron kevés sóval megpirít. Finom-finom, de az enyhe túlzás hogy nincs karfiol íze és olyan mint a rizs. De én nem bánom mert mindig is utáltam a rizst (és tésztát, nokedlit, tarhonyát, galuskát, csipetkét és társaikat). Jópofa kis köret-ötlet. Ajánlom.


Print Friendly and PDF

3 megjegyzés:

  1. Kipróbáltam, finom lett! :) Köszi a recit!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szívesen! Nem saját recept, de gongoltam világgá kürtölöm hogy milyen jó étel. Önmagában is finom és szinte bármilyen "rizses" étel készíthető belőle. Próbáld ki a karfiol alapú pizzát is!

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...