2013. június 15., szombat

Airsoft

Sikerült egy újabb szuper programon részt vennem: ismerősök Airsoft-ozni hívtak. Ez egy nagyon szórakoztató szabadidős tevékenység: műanyag lövedéket kilövő géppisztolyokkal, a legkülönbözőbb helyszíneken csapatok "harcolnak" egymás ellen. Mint ahogy a képen is látszik komoly védőmaszkban és - a nagy hőség ellenére- hosszú, vastag ruházatban, védőmellényben zajlik, hogy elkerüljük a sérüléseket. Érdemes sötét és terepszínű ruházatot viselni, hogy beleolvadjunk a környezetbe. Elég nagyot csípnek a lövedékek, aminek hallatás sokan berezeltek és nem jöttek el - de nem olyan vészes.
10 órától 16 óráig lődöztük egymást (fél órácska ebédszünet volt), ami szép teljesítmény, mert a fegyver 3 kg-os és nagyon meleg, kb. 30 Celsius fok volt. Labirintusban, dzsungelben, lerobbant ipari konyhán, régi legénységi szállón és autóroncsokkal teli régi csarnokon belül és kívül folytak a harcok. Nagyon-nagyon-nagyon élveztem. Szeretnék gyakran menni. I love Airsoft.
Az egyik csapattársról kiderült hogy paleózik, háromnegyed év alatt 20 kg-ot fogyott. Hűű, szép teljesítmény. Felesége és kollégái is a paleolit táplálkozás szerint érkeznek. Olyan klassz ilyet hallani...


A Csapat (Én- az egyetlen nő -középen)

Print Friendly and PDF

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...