2013. július 5., péntek

Lusták paleo tortája

Nem tartom magam lustának csak sokat dolgozom, este érek haza, fáradt vagyok és rossz a sütőm. Kellett egy kevés hozzávalóból, hamar elkészíthető étel amit másnap magammal vihetek a munkába.

Hozzávalók (18 cm-es csatos tortaformához):
20 dkg hántolt, szeletelt mandula
20 dkg cseresznye kimagozva
2 dl cocomas kókuszkrém
2 evőkanál kókuszreszelék
2 evőkanál útifű maghéj (muszáj hogy összetartsa a tortát)
1 teáskanál folyékony édesítőszer

Mindent összekeverünk, csatos tortaformába kanalazzuk, jól lelapogatjuk, egy éjszakára hűtőbe rakjuk. Könnyen kiszedhető a formából, könnyen szeletelhető.
Finom, de eléggé natúr ízű. Édesítőszer helyett mézzel, cseresznye helyett meggyel intenzívebb ízt érhetünk el. Ki fogom próbálni úgy is.
A reggeli fényviszonyok nem kedveztek a kép-készítéshez. Majd készítek jobb minődégű képet és kicserélem.






Print Friendly and PDF

2 megjegyzés:

  1. Kedves webmester,


    Észrevettük, hogy sok finom egészséges receptek talállhatók a blogodon, és egyúttal szeretnénk bemutatni neked az új honlapunkat, http://www.osszesrecept.hu/ ahol a felhasználók válogathatnak több mint 85 000 összegyüjtött receptek közül. Mivel én magam is az egészséges táplállkozás híve vagyok, hiányosnak tartom oldalam, és szeretném kibővíteni ilyen receptekkel is. Az oldalon szintén talállható egy rangsor a leggyakrabban látogatott blogokról. Ha hozzácsatolod a te blogodat is, mi indexeljük a recepteket, és a felhasználók ezután receptjeidet könnyen megtalállják a keresőnk segítségével, majd a recept klikkelése után átirányítja őket a te blogodra. Tehát egyre több látogatód lesz az oldalon. Ne aggódj, minden teljesen ingyenes.

    Osszesrecept.hu testvéroldalai megtalállhatók világszerte. Nagyon örülnénk, ha a te blogod is része lenne ennek a nagy családnak.

    Ha bármilyen kérdésed van, kérem lépj velünk kapcsolatba, szivesen segítünk bármivel.

    Üdvözlettel,
    Zsoldos Tünde
    info@osszesrecept.hu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Tünde!

      Köszönöm szépen a lehetőséget. Hozzácsatoltam a blogomat. :)

      Üdv,

      Andrea

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...