2015. május 12., kedd

Zöldséges zúza



















Nagyon szeretem a zúzát és mivel a pirospaprika autoimmun betegeknek nem ajánlott, pörkölt helyett más alternatívát kellett kitalálnom. Így is finom.

Hozzávalók (2 adag):
0,5 kg csirke zúza
5 dl víz
2 sárgarépa
5 szál halványítózeller
1 kis cukkini
1 vöröshagyma
3 evőkanál olivaolaj


A felaprított hagymát olivaolajon megpirítottam. Hozzáadtam a kis darabokra vágott zúzát, körülbelül 5 percig főztem. Felöntöttem kb. 3 dl vízzel, sóztam és 20 percet főztem. Hozzáadtam a megtisztított, felkarikázott/felaprított zöldségeket, felöntöttem még egy kis vízzel (kb. 2 dl) és még 20 percet főztem.


Print Friendly and PDF

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...