2016. május 9., hétfő

Jól vagyok

Ezt a posztot később fogom megírni. Amikor már düh és csúnya szavak használata nélkül le tudom írni Nektek mik történtek velem idén. Szerencsére jól vagyok. Köszönöm mindenkinek aki drukkolt nekem, gondolt rám.

Annyit mindenesetre elöljáróban elárulhatok, hogy tapasztalataim szerint nem az egészségüggyel van baj:
Nem az omladozó egészségügyi intézmények, a hiányos egészségügyi felszerelések a gond, hanem a kiskirályként trónoló, magukat istennek képzelő, erősen hiányos tudású orvosokkal, akik nulla tudásukat aroganciával, lekezeléssel próbálják leplezni.
Az afrikai törzsek sámánjai semmik a magyar orvosokhoz képest, akik szerint minden bajt a genetika, a kor, a front, a stressz, a pánik okoz és a rossz laboreredményekkel (amelyekből kiderül a konkrét betegség fizikai betegség és elkezdhető lenne a kezelés) nem kell foglalkozni.(!)

Most csak egy példát említek: az egyik orvos abból látta hogy túlműködik a pajzsmirigyem (mellesleg a hízás, alacsony vérnyomás, alacsony testhő, stb a pajzsmirigy alulműködés jele), hogy beleszóltam a beszédébe. (!)
Olyan sorokat kezdett "kiértékelni" a laborleletemben amelyek még nem érkeztek meg a laborból, üres volt a rubrika, elcsúszott pár sorral és erre figyelmeztettem. Egyébként is dőlt a szájából a hülyeség , plusz egy 12 hónappal azelőtti rossz laboreredmény alapján akart egy életre begyógyszerezni. Közölte hogy SEMMI beleszólásom nem lehet a kezelésembe, vakon kell követnem mindent. Na még mit nem!!!! Szerencsére ő ajánlotta fel hogy ha azonnal távozom, akkor nem kell kifizetnem a 20000,-Ft-os (!) díjat. És ez csak egy eset a sok közül...

Remélem Ti, kedves blog-olvasók szuper-egészségesek vagytok és nem kerültetek mostanában egészségügyi intézmény közelébe.



Print Friendly and PDF

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...