Hozzávalók:
0,5 kg spárga (én a a zöldet szeretem jobban)
4-5 csík bacon
10 dkg trapista sajt
0,5 dl víz
A spárgát megmosom és az aljából levágok 2-3 cm-t. Az alja nagyon fás és keserű, ezért jobb ha azt a részt kidobjuk. Tepsibe tesszük a spárgát, vizet öntünk alá és előmelegített sütőben kb 20 percig sütjük. Ráterítjün a bacont és még 10 percig sütjük. Ha a bacon már jó ropogósra sült, rátesszük a sajtot. Csak pár percig sütjük tovább, amíg a sajt jól megolvad.
Nem tettem rá fűszert mert a bacontól elég sós íze lesz.
Hát igen... Szerintem mostanra mindenki kitalálta hogy a bacon és a trapista sajt a két nagy kedvencem. :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése