2011. szeptember 26., hétfő

Repülök

Hétvégén vitorlázórepülőzni voltam.
Egy kedves barátnőm szervezte nekem a programot. Sok-sok évvel ezelőtt már voltam egyszer, nagyon tetszett és azóta is nagy álmom volt hogy újra felüljek. Most is élveztem, bár leizzadtam a félelemtől és a gyomrom is fel-alá hintázott.





Print Friendly and PDF

2 megjegyzés:

  1. Nem tudom ez kortól függő sport ( vagy vendégeskedés) de én is imádnám. Talán már mint nyuggerína nem ülhetnék fel a vitorlázó repülőre. Pedig örökké vágytam rá.A blogomban majd egyszer elmesélem, miért.
    Szeretnék még ejtőernyővel ugrani és banzsi dzsanpongolni is( biztos nem így írják, bocsi), versenyautózni, (DAKAR) vagy BAMAKO, és minden őrült vizi sportra is vállalkoznék. Vitorlázni ( mint vendég) vitorláztam, felejthetetlen élmény!!!
    Na ezek jó álmok nem? Majd keresek elérhető élményeket célokat:-))

    VálaszTörlés
  2. Kedves Blog-követő!

    Nagyon szuperek az álmaid/céljaid! Álmok/célok kellenek. Azok hajtanak minket előre.

    Én magamon azt veszem észre hogy ahogy telnek az évek egyre jobban félek olyan dolgoktól amelyeket előtte nagyon élveztem, például a csúszdák az aquaparkokban, vidámpark, stb.
    Én biztos hogy kihagyom az ejtőernyőzést és a bungie jumingot (bandzsi dzsámping), szerintem meg is hallnék a félelemtől de legalábbis elájulnék. :)
    A vitorlásást viszont szívesen kipróbálnám és a legújabb álmom a lovaglás.

    Üdv,
    Andrea

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...