2011. november 17., csütörtök

Csirkeragu leves

Villámgyorsan elkészíthető, ízletes, laktató leves.
Hozzávalók:
fél csirkemell
1 liter víz
2 sárgarépa
 néhány szál pertezselyem
2 evőkanál olivaolaj

bors

A kis kockákra vágott csirkemellet és a répát az olivaolajon megpirítjuk, majd kis levet enged, hozzáadjuk a petrezselymet, sót, borsot  és körülbelül 10 percig főzzük. Felöntjük vízzek, felforraljuk és már kész is.
Persze lehet bele gombát, fehérrépát is tenni bele illetve a végén sűríthetjük zabtejjel vagy összeturmixolt zöldséggel. Én paprikát és paradicsomot is tettem bele, mert imádom.

Print Friendly and PDF

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...