2011. november 11., péntek

Zeller püré

Hozzávalók:
1 nagy zellergumó
4-5 dl víz
szerecsendió

bors

A zellergumót meghámozzuk, megmossuk és kis darabokra vágjuk. Egyhén sós vízben megfőzzük (körülbelül 10 perc). Leöntjük róla a vizet. Krumplinyomóval, vagy botmixerrel  összetörjük, pürésítjük. Sóval, borssal, szerecsendióval ízesítjük.

Print Friendly and PDF

2 megjegyzés:

  1. Kedves Andrea!

    Köszönöm a receptet. Sajnos a neten lévő többi zeller püré recept mind agyonbonyolított. (lásd tejben főzés ?) Egy kisebb kétségbeeséstől mentettél meg vele. Köszönöm szépen.

    Klári

    VálaszTörlés
  2. Kedves Klári!

    Örülök hogy tetszik a recept.:)
    További jó főzőcskézést kívánok.

    Andrea

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...