2012. február 21., kedd

Majorannás sült kacsacomb

Hozzávalók (2 adag):

2 kacsacomb
2 evőkanál zsír
majoranna

bors

A kacsacombokat befűszerezzük, tepsibe rakjuk, tetejükre halmozzunk 1-1 evőkanál zsírt és sütőben körülbelül egy órát sütjük, amíg a bőre jó barnára nem pirul. Időnként locsoljuk meg a zsírjával.

Print Friendly and PDF

2 megjegyzés:

  1. Kedves Andrea!

    Szeretném megkérdezni, hogy a húsokat alufóliával, vagy a tepsit valamivel leszoktad fedni?
    Minden jót,
    Anikó

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Anikó!

      Nem szoktam lefedni.

      A hétvégén sült csirkét készítettünk a testvéremmel és ő lefedte.

      Üdv,

      Andrea

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...