2012. augusztus 31., péntek

Töltött paprika másképp

Újra készítettem töltött paprikát. Ezúttal nem paradicsomos mártásban főztem, hanem olivaolajon megsütöttem. Nagyon finom.

Hozzávalók (2 adag) :
8 db kis paprika (kicsiket érdemes használni hogy jól és hamar átsüljön a töltelék)
fél csirkemell filé
10 dkg tök
1 db tojás
1 kis vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
3-4 szál petrezselyem
4 evőkanál olivaolaj

pirospaprika
őrölt feketebors

Töltelék: A csirkemellet ledaráltam a hagymával, fokhagymával, hámozott-kimagozott tökkel és petrezselyemmel. A masszát egy tálba öntöttem, hozzáadtam a tojást, sóztam, borsoztam, ezúttal pirospaprikát is raktam bele és jól összekevertem.
A megmosott, kicsumázott paprikákat megtöltöttem a húsos-tökös töltelékkel és serpenyőben, olivaolajon megsütöttem. Időnként forgassuk meg a paprikákat hogy minden oldalról jól megsüljön. Körülbelül 25-30 perc alatt kész.

Print Friendly and PDF

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...