2012. november 13., kedd

Zeller lepcsánka

Lepcsánka, rösti, lepény: sokféle neve van. Eddig csak cukkiniset és répásat készítettem, de Lívia blogjában olvastam zellereset: http://livital.blogspot.hu/2012/10/zeller-lepcsanka.html.
Kipróbáltam. Én féltenyérnyi darabokat készítettem és libazsírban sütöttem ki. Finom, de továbbra is a cukkinis marad a kedvencem.



Print Friendly and PDF

4 megjegyzés:

  1. mivel hejetesitsem a kokuszzsirt??????????

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Libazsír, kacsazsír, sertészsír, olivaolaj. Ezekkel mind ugyanolyan finom lesz.

      Törlés
  2. Köszönöm a választ.Még azt szeretném tudni hogy 100 gr.zeller lepcsánka hány kaloria?, mivel hogy naponta csak 1200 kaloriát szabad fogyasszak.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...