Hozzávalók:
1 füstölt csülök + víz a megfőzéséhez
1 kg sárgarépa
3 szál fehérrépa
1 zellergumó
3 fej hagyma
1 fej fokhagyma
zsír
majoranna
őrölt feketebors
só
A csülköt megfőztem (kb 2 óra).
Főzéskor ízesíteni hagymával, fokhagymával, borssal, babérlevéllel -én nem tettem. A la natur csináltam.
Az utolsó 7-8 percben hozzáadtam a megpucolt, feldarabolt répákat és a zellergumót.
Kicsontoztam, feldaraboltam a csülköt. Megfűszereztem majorannával, összenyomott fokhagymával, borssal és kevés sóval. Az előfőzött zöldségeket egy tepsibe tettem, ráhalmoztam az negyedekre vágott hagymákat, a fokhagyma-gerezdeket és a befűszerezett füstölt csülök darabokat. Zsírral meglocsoltam és körülbelül 30 percet sütöttem.

Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése