Most elkészítettem magamnak.
Hozzávalók:
1 fej lilakáposzta
3 evőkanál zsír
1 evőkanál citromlé
só
A lilakáposztát megmostam, felaprítottam. Zsíron megpároltam (kb 45 perc), sóztam, citromlével ízesítettem. Annnyira finom!!!!

Üdvözöllek a Blogomon! Ebben a blogban a paleolit (glutén-, keményítő-, laktóz- és cukor-mentes) táplálkozásommal kapcsolatos tapasztalataimat, élményeimet és receptjeimet szeretném megosztani.
Én is gyakran készítem, annyi különbséggel hogy köménymaggal (egésszel mert jobban szeretem), frissen őrölt borssal ízesítem és utolsó 5-10 percben adok hozzá 2-3 kockázott almát (édes fajtát)
VálaszTörlésElfelejtettem, hogy a legelején egy nagy fej vagy 2 kisebb lilahagymát dinsztelek a zsíron!
VálaszTörlésKedves Attila!
VálaszTörlésNagyon jól hangzik ez a lilahagymás-almás-köményes változat. Ki fogom próbálni! :)
Üdv,
Andrea