2013. május 11., szombat

A legjobb dolog

Mi a leges-leges-legjobb dolog a paleolit táplálkozásban (a sok jó dolog mellett amit leírtam az "Eredmények" menüpont alatt)?
Számomra az hogy nem vagyok éhes!!!! Ez rögtön a kezdetektől (talán a második héttől) így van. Eszem, jóllakom. Ennyi. A következő étkezés közeledtével egy ici-pici enyhe éhség, de hol van ez a réges-régi, paleo előtti "falat-kaparós" éhségtől ami egy-egy étkezés után fél órával máris előjött!
Most már nem központi téma az evés. A minap is beszaladtam egy szupermarketba tamponért (bocs, de így volt...) és utána jutott eszembe, hogy a fenébe, igazán vehettem volna valami élelmiszert mert otthon üres a hűtő. Nekem nagyon szimpatikus hogy nem a kaján jár az eszem. Persze igyekszem megtervezni mit fogyasztok, honnan szerzem be. Előre elkészítem, becsomagolom, aztán napokig nincs vele gond.

Print Friendly and PDF

4 megjegyzés:

  1. Én nagyjából egy hete küzdök a folyamatos éhséggel. Vagyis inkább csupán azzal, hogy folyamatosan tudnék enni. Egy kis mandulát, egy kis téliszalámit, egy kis narancsot, egy kis kolbászkát, egy kis banánt, egy kis szalonnát... megőrülök ettől. Persze nem eszem, de akkor is meghalok az ízekért. Lehet, hogy a nagyon intenzív edzés teszi - nem tudom. Viszont soha nem kívánok nem paleolit dolgokat, ami pozitív. Sárgarépától meg már lassan nyuszifüleim nőnek. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Remélem hamar elmúlik ez a mingig-éhes időszakod! :)
      lehet hogy az intenzív edzés okozza, mint ahogy írtad.
      Az jó hogy csak paleot kívánsz.

      Nekem a menstruáció előtt 1 nappal van éhesebb időszakom, de szerencsére kontrollálható. :)

      Majd írd meg hogy alakult!

      Üdv,

      Andi

      Törlés
  2. Szia Andi! :)

    Felkérték a blogom, hogy csatlakozzak a "Fő az egészség" mozgalomhoz. Csatlakoztam, majd arra gondoltam, hogy a három közül Te lennél az egyik, akinek tovább adom a stafétát, hogy Te is részt vegyél ebben a "mókában". :) Persze nem kötelező, de hátha van kedved.

    http://paleo-konyha.blogspot.com/2013/05/toltott-paprika-paleolitul-fo-az.html

    Követőd, aki folyton enne: Betty

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Köszönöm, hogy rám gondoltál.

      I will check it out. :)

      Andi

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...