2013. november 26., kedd

500 bejegyzés

Tegnap tettem közzé az ötszázadik bejegyzésemet. Büszke vagyok rá. Úgy vágtam neki a blog-írásnak, hogy nem volt működőképes számítógépem, nem volt internet-kapcsolatom és nem volt sem fényképezőgépem, sem fényképező funkcióval rendelkező telefonom. Nem éppen ideális kezdet. Munkahelyről, ismerősöktől, internetes kávézókból születtek az első post-ok, többnyire fénykép nélkül.

Azzal a szándékkal vágtam neki, hogy a "Jaj Te szegény, és akkor mit eszel?"  típusú kérdésekre választ adjak, de utána sorra jöttek a kérések hogy osszam meg a receptjeimet, készítsek képet róluk.
Mivel a paleo nem csak a táplákozásról szól, hanem egy életmód, így a sport-életemet, szabadidős tevékenységeimet is közzé teszem. Így lesz teljes az egész.

A bloghoz kapcsolódó statisztikai adatokból látom hogy milyen sokan olvassák szerte a világból. Remélem biztatást és segítséget tudok adni mindazoknak, akik egészségi állapotukon szeretnének javítani, egészségüket szeretnék megőrizni és mindezt sanyargatás, kínszenvedés nélkül, finom, gondosan megválogatott ételekkel, lazán, könnyedén, vidáman.

Remélem továbbra is sok hasznos információval tudok majd szolgálni és finomabbnál finomabb glutén-,  laktóz-, cukor-, és keményítő-mentes  (és lektin-mentes, tartósítószer-mentes, stb., stb.) ételeket készíteni.

Print Friendly and PDF

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...