2014. október 28., kedd

Töltött gombafejek

Finom, mutatós, laktató.
Hozzávalók (kb 2 adag):
 30 dkg nagyobbacska gomba
1 tojás
1 fej vöröshagyma
1 kis csokor petrezselyemzöld
10 dkg füstölt szalonna


A gombákat megpucoltam, megmostam, eltávolítottam a szárukat és tepsibe fektettem. A szalonnát kis kockákra vágtam, kisütöttem a zsírját. Hozzáadtam az apróra vágott vöröshagymát és azt is megpirítottam. Hozzáadtam az apróra vágott gombaszárakat és addig főztem amíg el nem főtte a levét. Hozzáadtam az apróra vágott petrezselymet és rögtön le is vettem a főzőlapról. Miután kihűlt összekevertem a tojással és a tölteléket belekanalaztam a gombákba. Közepes lángon kb. 30 percig sütöttem  időnként vizet öntve a gombák alá.






Print Friendly and PDF

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...