2012. március 13., kedd

Gombás-répás ragu

Azt vallom, hogy amiben füstölt szalonna van, az csak jó lehet. Most is ez igazolódott be.

Hozzávalók:
0,5 kg sertéstarja
0,5 kg csiperkegomba
3 sárgarépa
15 dkg füstöt szalonna


A füstölt szalonnát felcsíkoztam, egy lábasban megsütöttem, kiolvasztottam a zsírját. Hozzáadtam a felkockázott húst, megsóztam és fél órát főztem. Hozzáadtam a megpucolt, felszeletelt répát és gombát és további fél órát főztem. Omlós, puha ragu sok-sok szafttal.

Print Friendly and PDF

2 megjegyzés:

  1. A hús alá nem kell vizet tenni? Biztos, hogy nem ég oda az első fél óra alatt?

    VálaszTörlés
  2. Nem raktam alá. A sok szalonna olyan sok zsírt engedett hogy a hús vígan úszkált rajta. :) Persze azért ellenőrizgettem és időnként kavargattam.

    Andrea

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...